همینطور از این ماده برای تثبیت یا این که مراقبت دارو ها و به عنوان ضد عفونی کننده در برابر ویروس ها و باکتری ها به کارگیری می شود . اسیدسیتریک به استدلال خاصیت اسیدی و مزه ای که دارد ، عمدتاً به عنوان ماده معطر کننده و حفظ کننده گزینه استعمال قرار می گیرد – به خصوص در نوشابه ها و شیرینی ها . سیتریک اسید در محصولات لبنی، نقش امولسیفایر و حافظ را ایفا می کند. به دلیل خواص اسیدی، مزه ترش بودن، اسید سیتریک غالباً به تیتر ماده طعم دهنده و حفظ کننده در محصولات غذایی استفاده می شود. به علاوه همین ماده در صنعت های دارویی، آرایشی و بهداشتی برای تهیه و تنظیم شوینده ها و مواد قابل انعطاف کننده کاربرد دارد. ما با داشتن یک گروه تام به شما امداد می کنیم تا مواد اول صنعت های غذایی از پاراگراف خرید اسید سیتریک را به راحتی انجام دهید. طرز استاندارد در کل آزمایشگاه ها همین میباشد که خوراک و نوشیدنی را بیرون بگذارید.اگر در معرض اسید سیتریک هستید، باید آن را تماماً از روی پوست شستشو دهید. آب میوه ها ، نوشیدنی های پودری ، آب نبات ها ، غذاهای یخ زده و بعضا از لبنیات اغلب حاوی اسید سیتریک ساخت شده میباشند . اسید سیتریک در تولید فیلم عکاسی، صابون و مواد شوینده، کرم ها، ژل های بهداشتی، صنعت های غذایی (تنظیم کننده اسیدیته و طعم دهنده در نوشیدنی ها)، دارو سازی، صنعت های رنگ سازی، استخراج نفت و فلز کاری، اسباب و اثاث آرایشی، در شامپو برای تمیز کردن مو و در فرمولاسیون رنگ مو و … همچنین اسید سیتریک می تواند به عنوان یک تهیه و تنظیم کننده اسیدیته خون به کارگیری شود. اسید سیتریک می تواند به دو صورت بی آب و یک آبه وجود داشته باشد. فرم یک آبه با حرارت دادن به فرم بی آب تبدیل می شود. سیتریک اسید یک کربوکسیلیک اسید آلی ضعیف، پودری سفید رنگ و محلول در آب می باشد که به طور طبیعی در اکثری از میوه ها و سبزیجات، به ویژه میوه های مرکبات وجود دارد. سیترات مشتق اسید سیتریک است و با بخش اعظمی از فلزات نمک سیترات ساخت می کند که اهمیت ترین آن سیترات کلسیم (جوهر لیمو) می باشد که به جهت نگهداری غذا از خرابی و خوش طعم نمودن آن به کار می رود. در اینجا بخش اعظم به بازنگری وب وب سایت اسید سیتریک برای جراحت معده.